Ремонт своими руками
Image default

Wazdan надасть Scientific Games безліч ігор для iGaming

Американський постачальник гральних продуктів та послуг Scientific Games уклав ексклюзивну угоду з постачальником програмного забезпечення для iGaming Wazdan. Завдяки цій угоді перша з двох компаній урізноманітнить свої пропозиції та розширить свою присутність у Сполучених Штатах.

Wazdan та Scientific Games уклали угоду

Відповідно до умов угоди, Wazdan буде підтримувати пропозицію Scientific Games у Нью-Джерсі та Західній Вірджинії за допомогою свого сильного портфеля ігор, який включає такі ігри, як Black Horse Deluxe, The Book of Faith, Burning Stars 3, Power of Gods: the Pantheon, Relic Hunters, Sizzling 777 Deluxe та Sun of Fortune та інші, для яких діє бонус до дня народження. Угода набуде чинності вже в першому кварталі 2024 року, і в міру просування протягом року додаватимуться нові ігри.

Взаємовигідна угода збільшить пропозицію Scientific Games і водночас сприятиме просуванню бренду Wazdan на території США. Північна Америка загалом була основною метою зусиль Wazdan щодо розширення. В даний час розробник гральних титулів працює над отриманням ліцензії в Мічигані та Пенсільванії.

Дві компанії прагнуть розширення

Стів Майєс, директор з партнерства Scientific Games Digital, зазначив, що ця угода щодо агрегації ще більше розширить різноманітність того, що SG може запропонувати своїм шанувальникам. Завдяки платформі OpenGaming від Scientific Games, шанувальники у певних штатах зможуть отримати доступ до привабливих ігор Wazdan та контролювати свою активність за допомогою вбудованих у платформу інструментів відповідального гемлінгу.

Він додав, що ця угода була б неможливою без неоціненної допомоги керівника відділу розвитку бізнесу Wazdan Беккі Д\’Агата, яка допомогла укласти угоду.

\"casino

Головний операційний директор Wazdan, Міхал Іміолек, розповів про угоду. Оскільки SG є одним із \»провідних гравців у галузі\», за словами Іміолека, вся команда Wazdan рада підписанню цієї ексклюзивної угоди.

Компанія Wazdan була заснована у 2010 році. Після десяти років роботи на ринку, в даний час портфоліо провайдера ігор складається з 140 ігор. В даний час його пропозиції доступні на 17 ринках по всьому світу, включаючи деякі з найвпливовіших європейських ринків, як Мальта, Греція, Великобританія та інші.